stress3

NÁŠ PŘÍBĚH

Nostress café restaurant najdeme na pražském Starém městě již od roku 2002. Nabízíme jednoduchou, zato však kvalitní mezinárodní kuchyni. K přípravě používáme čerstvé suroviny i od českých farmářů. V Nostressu najdete chutě, které jiná restaurace nenabízí. Jsme pyšní na skvělé a originální cukrářské výrobky z vlastní cukrárny, jejichž sortiment neustále rozšiřujeme. Každá doba najíst se u nás je ta správná doba. Ať už chcete snídani, oběd, večeři nebo se zastavíte jen na kávu a něco k ní.

V interiéru připomínajícím daleké cesty za dobrodružstvím je radost vybírat z široké nabídky, protože každá volba je výhrou. Výborné jsou pokrmy z čerstvých ryb i mořských plodů. Vaříme skvělou kávu k domácím dezertům – co více si ke skvělému zážitku přát? Zeptejte se šéfkukachaře.

Pokud byste chtěli oslavit zvláštní příležitosti, nebo chcete uspořádat firemní akci, tak můžete rezervovat prostor u nás. V létě si můžete vychutnat kávu i na venkovním posezení.

d11

KHEIREDDINE BENMISSI

Šéf kuchař Benmissi vystudoval Vyšší odbornou hotelovou školu v Alžírsku.
Od roku 1996 žije v Praze, kde pracoval jako kuchař a cukrář v restauracích La Perle de Prague,
Rhapsody restaurant, Náprstek restaurant či v Hotelu Villa Vojta.

Už 14 let je šéf kuchařem v NoStress café restaurant.
Kuchyň v jeho podání je čerstvá, hodně bylinková a inspirovaná lidmi, které potkává.

Dnes doporučuji Filet z mořského vlka s mušlovou šťávou s bylinkami a rissoto s fregulou sardou jako hlavní chod. Jako dezert pak pistáciové parfait s jahodovým salátem a kávou. Nejoblíbenějším dezertem zákazníků je klasické créme brulée.

Dobrou chuť.

OTEVÍRACÍ HODINY
 
Pondělí – Pátek
08:30 – 24:00
Sobota
10:00 – 24:00
Neděle
10:00 – 23:00