PŘEDKRMY

Jarní závitky s krevetami a chřestem
320

Carpaccio ze skotského lososa a salát z pomela
295

Paštika z kůzlečích jater, cibulky na řecký způsob a polníček
220

Hovězí carpaccio s parmezánem a rukolou
280

Ceviche z mořského vlka s avokádem a mučenkou
360

Foie gras terrina, brioškové tousty s fíkovou marmeládou
430

Teplé foie gras s jablkovým karamelizovaným koláčkem
480

POLÉVKY

Mrkvová polévka s římským kmínem a koriandrem
150

Kuřecí consommé s kuřecími ravioli
150

Kuřecí consommé s ravioli z foie gras
195

Jarní  Minestrone s pestem
150

SALÁTY

Caesar salát – římský salát, chlebové chipsy,
parmazánové chipsy, ančovičkový dresing s kuřecím masem
260

Caesar salát – římský salát, chlebové chipsy,
parmazánové chipsy, ančovičkový dresing s krevetami
320

Salát niçoise s grilovaným čerstvým tuňákem
390

Kuřecí salát s rýžovými nudlemi a zeleným mangem
240

Hovězí salát s rýžovými nudlemi, sojovými klíčky a bylinkami
280

HLAVNÍ JÍDLA

Celozrnné gnocchi s houbami pioppini a černým kořenem
280

Chřestové risotto se silnou telecí šťávou
360

Spaghetti s krevetami a l´Americaine
460

Grilovaný steak ze skotského lososa,
rajčata s estragonem a pyré z Borlotti fazolí
460

Filet z mořského vlka, artyčoky s topinamburem a fregula nera
520

Pošírovaný filet z kambaly, Blanquette z chřestu a zelené zeleniny
560

Pařížský tatarský steak
320

Králičí roláda, králičí šťáva a bramborové pyré s olivovým olejem
420

Pomalu pečené Bio jehněčí ramínko a grilované kotlety se špenátem
460

Steak z hovězí svíčkové s rajčatovou a estragonovou salsou
510

PŘÍLOHY

Gratinované brambory
80

Domácí hranolky
80

Restovaný špenát
120

Restovaná  zelenina
80

Zelenina na páře
80

Jasmínová rýže
80

SÝRY

Talíř francouzských sýrů
3 druhy/5 druhů
170/220

DEZERTY

Crême brulée
150

Pavlova s mangem a šlehačkou z bílé čokolády a vanilky
175

Inspiration Strawberry
křupavá sušenka, crémeux z čokolády Valrhona inspiration strawberry, mandlový piškot,
jahodový konfit, vyšlehaný ganache z čokolády Opalys
175