PŘEDKRMY

Jarní závitky s krevetami
320

Mořský vlk Ceviche s avokádem a maracujou
380

Foie gras terrina, brioškové tousty s fíkovou marmeládou
430

Teplé foie gras s jablkovým karamelizovaným koláčkem
480

Tygří krevety „Romesco“ bílá cibule, kapie, rajčata a chléb
360

POLÉVKY

Mrkvová polévka s římským kmínem a koriandrem
150

Kuřecí consommé s kuřecími ravioli
165

Mušlová polévka se šafránem
165

SALÁTY

Caesar salát – římský salát, chlebové chipsy,
parmazánové chipsy, ančovičkový dresing s kuřecím masem
260

Caesar salát – římský salát, chlebové chipsy,
parmazánové chipsy, ančovičkový dresing s krevetami
320

Salát z avokáda a polníčku s grilovaným tuňákem a teplou zálivkou
360

Rukolový salát s konfitovanými rajčaty a starým parmazánem
210

HLAVNÍ JÍDLA

Šafránové risotto s mušlemi Petoncles
460

Filet z mořského vlka, mušlová šťáva s bylinkami a fregulou sarda
520

Kuřecí Blanquette se smrži
440

Pomalu pečené Bio jehněčí ramínko a grilované kotlety se špenátem
460

Steak z hovězí svíčkové s rajčatovou a estragonovou salsou
510

PŘÍLOHY

Gratinované brambory
80

Domácí hranolky
80

Restovaný špenát
120

Restovaná  zelenina
80

Zelenina na páře
80

Jasmínová rýže
80

SÝRY

Talíř francouzských sýrů
3 druhy/5 druhů
170/220

DEZERTY

Crême brulée
150

Pavlova s mangem a šlehačkou z bílé čokolády a vanilky
175

„Dolce vita“
Piškot z lískových oříšku, crémeux dulcey, kávová šlehačka, kávové želé
175