PŘEDKRMY

Jarní závitky s chřestem
220

Smažený cuketový květ plněný ricottou, rajčatové coulis
280

Marinovaný losos s červenou řepou a koriandrovými semínky, salát z černé  čočky beluga
280

Foie gras terrina, brioškové tousty s fíkovou marmeládou
430

Hovězí carpaccio s parmezánem a rukolou
280

Teplé foie gras s jablkovým karamelizovaným koláčkem
480

POLÉVKY

Mrkvová polévka s římským kmínem a koriandrem
150

Krém z bílé cibule
150

Kuřecí consommé s kuřecími ravioli
150

SALÁTY

Kuřecí salát s rýžovými nudlemi a zeleným mangem
240

Hovězí salát s rýžovými nudlemi, sojovými klíčky a bylinkami
280

Caesar salát – římský salát, chlebové chipsy, parmazánové chipsy, ančovičkový dresing s kuřecím masem
260

Caesar salát – římský salát, chlebové chipsy, parmazánové chipsy, ančovičkový dresing s krevetami
320

Salát niçoise s grilovaným čerstvým tuňákem
390

HLAVNÍ JÍDLA

Celozrnné gnocchi s houbami pioppini a černým kořenem
280

Risotto s krevetami a citrónem
380

Tagliatelle s čerstvým tuňákem a mladým špenátem
380

Pařížský tatarský steak
430

Grilovaný skotský losos s konfitovanými rajčaty a kyselou máslovou omáčkou
430

Hejk s chřestem a ragú z artyčoky a Quinoa
460

Pomalu pečené jehněčí ramínko na šalvěji s grilovanými kotletami, pyré z mladého česneku
420

Telecí medailonky s houbami pioppini a celozrnné gnocchi
460

Steak z hovězí svíčkové s rajčatovou a estragonovou salsou
510

PŘÍLOHY

Gratinované brambory
60

Domácí hranolky
60

Restovaný špenát
90

Restovaná  zelenina
60

Zelenina na páře
60

Jasmínová rýže
80

SÝRY

Talíř francouzských sýrů
3 druhy/5 druhů
150/200

DEZERTY

Crême brulée
150

Pavlova s mangem a šlehačkou z bílé čokolády a vanilky
180

Pistáciové parfait s jahodovým salátem
150